top of page

CURRICULUM VITEA

2017 tot heden

Projectleider en docent MSA Filmacademie

Samen met Hidde Simons geef ik deze naschoolse cursus waar leerlingen cv kunnen opbouwen en zich kunnen oriënteren op een vervolgopleiding in de film/mediawereld. 

2016 tot heden

Projectleider Documaken.nl: documentaire maken voor je profielwerkstuk of sectorwerkstuk, gefinancierd door het LerarenOntwikkelFonds. 

 

2006 tot heden

Docent Film op het Montessori Lyceum Amsterdam.

Film is een keuzevak wat in elk leerjaar gekozen kan worden.  

 

2015

The lonely gangster, korte speelfilm. Gemaakt met leerlingen van het MBO College Noord in Amsterdam voor stichting Bekijk t.

 

2013 - heden

Docent film voor de Stichting Flore te Heerhugowaard. Leerlingen van zes van de 32 basisscholen van deze stichting maken filmpjes over de identiteit van hun school.

 

2012 - heden

Mede-oprichter en werkzaam voor de Community Filmdocenten VO.

 

2011 – 2012

Documentaire 'MLA ontdekt Brahms'. Leerlingen van het MLA krijgen workshops in het Muziekcentrum van de Omroep en voeren samen met het Groot Omroepkoor liederen op in de Spiegelzaal van het Concertgebouw.

 

2011

Voorlichtingsfilm Het dak op! voor de branchevereniging ASPB, Algemene Schoorsteenvegers Patroon Bond.

 

2005 - 2013

Samenwerkingsprojecten voor de Montessori Scholengemeenschap Amsterdam, waaronder een scenariowedstrijd. Meer informatie bij PROJECTEN.

 

2010

Filmproductie Bluf, een samenwerkinsproject MLA - IVKO voor het Nazomerfestival De Pijp te Amsterdam. 

 

2007

Producent Vol Overgave, documentaire over de verdieping in elkaars religie tussen twee klassen van het Montessori Lyceum Amsterdam en het Amstel Lyceum.

 

 

bottom of page